Natural Clenx Tea by NH Detoxlim

Standard

Dah 2 hari meneruskan niat mahu detox aka kurus dgn minum Clean Tea. Hasilnya belum nampak tapi menjadi tetamu toilet selalu dan agaknya kalau toilet tu boleh bersuara..mahu disumpahnya saya. Takde muka lain….

Tadi Azie, teman dari daerah rezeki beri nasihat. Mungkin kesihan kerana sering sangat saya ke toilet. Katanya…Akak minum sekali sehari je kak. Buat pekat2. Sachet tu simpan dlm peti sejuk….guna pada hari kedua. Taklah asyik memerut je. Advice dari Pharmacist.┬áBetul gak tu…tapi salah cara guna ke saya nie? Kerana tak mahu membazir…saya guna sachet yg sama…..tambah air panas sampailah tehnya sudah hilang rasa. Jangan membazir…jimat.

Balik…belek-beleklah kotak Clenx Tea tu. Tertulis..Masukkan 1 uncang ke dalam air panas dan rendam selama 5-10 minit. Isi semula air panas 1-2 kali mengikut kehendak sendiri. Minum 1-2 uncang sehari selepas makan untuk kesan terbaik. Errmm…ikut cara yg tertulis lah. Takpe Azie, biarkan saja saya jadi tetamu toilet sentiasa. Yg penting segera mahu kurus. Tak sanggup melihat perut yg mula membuncit, peha dan lengan yg semakin montel. Ooohh..tidak! Saya tak mahu jadi montel dan yang penting tak mahu juga sakit. Maklumlah..kalau badan dah naik…senang pula dapat penyakit nanti.

Nasi? Jgn makan nasi?? Mana mungkin. Tekak melayu nie…tak makan nasi sehari mengigil macam nak pengsan tau. Ok..cuba kurangkan portion bolehlah…cuba. Harap-harap diet dan bantuan Natural Cleax Tea mampu membuahkan hasil. Oh ya…..kena minum banyak air kata Azie lagi….itu harus.

Tengoklah macamana nanti. Berat skrg 68 kg….beri masa sebulan lah….lihat ada kurang atau tidak. Usaha!!

 

 

23 responses »

  1. baru nak cuba produk ni.sbab slama ni dah mcm2 produk,tp hampa.lg kembang adelah……..skrg badan 68 jgk tggi 152cm.dlm 1bulan nak tgok berape leh turun……

  2. salam, i da 3 bulan minum detoxlim nie,,memang berkesan…dari 84kg,sekarang berat 78kg,turun 6kg dlm 3bulan..plus exercise 30min 3x seminggu…sgt puas ati, .:)

    • Setuju Suria. Paling penting commited. Saya nie tgh berusaha utk terus commited. Tak moh reveal berat selagi belum 3 bulan….hehe. nanti update.

    • Setuju Suria. Paling penting commited. Saya nie tgh berusaha utk terus commited. Tak moh reveal berat selagi belum 3 bulan….hehe. nanti update.

  3. saya zaki..berat badan saya sekarang 85kg saya baru nak ambil natural clenx tea hari ini…tapi saya ada masalah kembung purut dan gasterik…apa yang saya harus buat…?

  4. Sangat2 berkesan….. Saya selepas minum clenx tea 1 minggu dalam bulan puasa… berat badan turun mendadak Dari 110 kg…..sekarang 98 kg…Alhamdulillah badan jadi sihat segar selalu…..

  5. Salam sejahtera saya zaidil dari kuching sarawak berat badan saya sekarang 108kg harapan saya agar dapat mengurangkan berat dengan mengamalkan minum cleanx tea baru 2hari saya mencuba semoga saya berjaya

  6. Anyone who is interested to slim down with effective result, safety and no yo yo effect, please contact me. I was 174cm, 95kg and managed to reduce 20kg, now is around 75kg just within 3 months. This happened about 1 and a half year ago and maintain till now. Thanks.

  7. Saya dah try Alhamdulillah amat berkesan jgak, boleh membuang air besar setiap hari serta dpat menikmati berat badan yg ideal….

  8. Hai..
    Saya dah 3 tahun guna clenx tea.. Dari 2010-2013…
    Pernah stop minum dan tak jaga badan.. Naik 61.3kg..
    Frustrated tengok penimbang.. Lepas tu terus minum
    secara konsisten.. Alhamdulillah dalam masa 2, 3 bulan
    saya turun 7kg.. Dari 61.3kg jadi 54kg.. Saya jaga makan,
    banyakkan minum air mineral dan skipping… Losyen
    Mustajab/ Yusmira memang tak pernah tinggal.. Sebelum
    skipping mesti pakai.. Sebelum keluar rumah pun mesti
    pakai.. Kesan penurunan berat badan saya jadi cepat..
    Paling best bila semua org tegur saya makin kurus..
    baju2 dah tak ketat.. =)

  9. sYa bru start cOba smlm,
    Org bYk cakap tea tu bgs..harap2x blh trn berat bdn ni..berat pun dh 60kg skrg..klu dpt nk buang 10kg lemak d’perut ni..
    wish me luck Ok..

  10. sy dh sminggu mnum tea ni,Alhamdulilah..brat trun smpi 2kg..mula2 2 cam xcaye gak…tp sblum korg nk mulakn mnum tea ni,korg timbg dulu,then ko target smggu atau sbuln ko tmbg blik…tgok ad lost x,.gnekn 1 alat pnimbg je..jgn tukar2..kdg2 sume alat pnimbg xsme…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s