Monthly Archives: December 2006

EnD oF ScHooL HoLiDaYs

Standard

Today is last day of childrens enjoy moment. Yesterday dah warning, tomoro onward no more playing. PS and all games yg ada kena simpan. Time for school is just around the corner.  Dah kena prepare nak gi sekolah next week.

Along is in standard 5 this year…so tak leh main banyak. Must start prepare for year six exam. Yang lain2, although no big exam still cannot play to much gak. Budak2 ni bukan buleh kasi chance….once u not alert mula lah..buat hal. Homework tak buat la..this la..that la…eeii..macam2.

Preparation for anak2 dah siap..alhamdulillah. Yang tinggal cuma benda kecil2 je such as their stationeries. Actually for school opening ni…memang banyak belanja especially for me yg ada 4 childrens. Berpeluh jugalah but once settle it is soo such a relief. Lega betul.

AidulAdha is coming too. Me not much to prepare …cooking pun at mum house. Fara will joining us this raya but biasa la…..after zohor balik Tg Karang. Azhar not sure..this time raya he must be very buzy with all his adik2 ipar coz his MIL pi haji last week. Kena raya ngan ipar la nampaknye.  My younger bro..bukan main lagi..raye kali ni enjoy habisla ngan WET43. Enjoy lah dik….but hati2….lesen pun P lagi..hehe.

Ok la….SeLaMaT HaRi RaYa AiDuLfItRi n HaPpY New YeAr kepada semua!!!!!

Advertisements

They’re BACK!!!

Standard

The girlsss r back…sapa lagi ..hehe..my beloved 2 daughters la. Hubby & Me went pick them up after work @ Puncak Alam yesterday. Rindu!!! Than we drop by KJ Tabung Haji to meet both my Tok Chu n Opah Chu yang menunaikan rukun Islam ke 5. My brother MIL pun go tgther. Actually both Opah Chu n my bro MIL is bestfriend. Semoga selamat pergi dan selamat pulang dan di kurniakan kesihatan yg baik..InsyALLAH.

Reach home at 12.30am. From KJ to Sepang…my children tak habis2 with their own story. To many things to be report to each other…ahak. Sampai nak suruh tidur pun susah.  Me n hubby dpt bantal terus ZZZZzzzzzzz….LOST. Letih tahap maksima.

Anyway, today is Friday than we are going spend 3 days cuti…yippe. So guys…HaPpY HoLiDaYs ya…..!!!

Rainy

Standard

Today is raining..bestnye. Such so lazy to wake up from bed……rasa cam nak berguling sampai the rain stop. On the way to work, hubby babbling bout the neighbour of ours who seems to know everythings. How can like that huh….people got so banyak masa to know about others. Eeemm…..actually it started last weekend when we..all the women2 …got gathered tgether ala-ala mesyuarat tingkap (normally i x joint but this time sudah kantoi la)…and this particular neighbour…cam tau semua benda. Sampai me too…rasa cam can actually know all wot happen in the taman itself just in a few hours gossiping.

And me…myself so naive, told my hubby wot i heard on the way back from office yterday. Ye la….balik rumah pun so jauh….for sure must talk bout something..if not..i’m sure ZZZZZZZ (sleep..hehe). Hubby seems so shock will all the updates. Alamak..than disulami ngan such wonderful rainy day….he keep advising me not to be so closed to this mentioned neighbour.

Why la he so concern n bising one…..biasalah….banyak org banyak ragam. Be friend will not bring any harm rite…..?? We just need to beware a bit. Better to be a good listener and of course..jangan sesekali dok joint citer pasal org. Tak sudah2…..naya je nanti.

Anyway, my son dah OK. Bukan main nowadays..tak sabaq2 nak main bicycle. The other 2 daughters still at my sis house. RIndu la plak. Eeemm…thinking of to pick them up la….but when eeekk.. Balik kerja pun jalan jammed. See how la…..

Back to Routine

Standard

Here i am after 3 days leave. Syiiiookk betul dapat stay kat umah with hubby. Sometimes fikir..kalau lah banyak duit n tak yah kerja pas tu duk melepak je ngan hubby for rest of life kan uummpphh buleh ke?? cannot..cannot coz lama2 nanti dtg boring lak..hehe.

My hero dah selamat bersunat tapi sorang je. Adik cancelled. Last minit tarik diri….as mum i pun tak sanggup nak sunatkan dia. Kecil lagi so ikut kata dia la…nanti standard 2 baru shahir nak sunat cam angah. Ok la sayang…adik pun kecil lagi.

My hero, Muhd Shafiq kuat semangat…ibu really proud of u my dear!! Sikit pun tak mengaduh sakit sampai doctor pun puji. Macam tu la anak Ibu.

My other 2 daughters ada kat umah my sister, habiskan school holiday.  TC n YC..my both friends cum sister/brother….i’m happy for both of u !!!

Friday 8/12/06

Standard

Weekend is coming!!! Today normally kerja cam malas coz mood weekend dah datang but for me this week. A few things need to be done, reports need to be sent out due to……i’m going to take leave next week monday n tuesday. Saje nak ngabihkan balance cuti yg ada.

Actually both my son scheduled to "Bersunat" this Sunday. He..He…kesian kat diorang specially yg kecik tu. Baru 6 yrs old…tapi ada hati nak sunat sama angah..reason given "Shahir tak moh sunat sorang2". Few days back sikecik tu cam dah ubah fikiran..duk kata dia kecik lagi la, nanti Standard 3 baru nak sunat la…amboi..macam2 alasan eekk. Semalam OK pulak…Angah n adik dua2 tak sabar nak bersunat. I wonder why…n than i know the story. Rupanya nenek n atuk diorang dah janji nak bagi incentive. Ish..budak2 ni…kecik2 dah pandai ye. Takpe Boy…..Ibu tahu both of u, kuat semangat. Lepas ni, semakin cepatlah membesar both the bujang.

Yg anak dara berdua tu lak dok asked me..why bersunat so special that nenek n atuk kena bagi hadiah semua?? apsal kitorang tak dapat?? Ini mana fair.  Emm..sapa nak jawap tu??

Anyway, malam ni will busy abit…nak buat preparation kenduri "Doa Selamat" esok. Hopefully everything will be berjalan dengan baik n lancar. Not only the Kenduri but the "bersunat" process too. He..he….Worry beb……

FIne Day

Standard

A very fine day. Hari ni baru i learn how to create a blog..yippe……now i already have a blog!!! happy cam anak kecil dapat toy lak. Anyway…this is my first post. Too excited sampai tak tau apa nak tulis. Life goes on well so far…..anak2 pun sihat…hubby pun sihat. So nothing much to write.