Friday 8/12/06

Standard

Weekend is coming!!! Today normally kerja cam malas coz mood weekend dah datang but for me this week. A few things need to be done, reports need to be sent out due to……i’m going to take leave next week monday n tuesday. Saje nak ngabihkan balance cuti yg ada.

Actually both my son scheduled to "Bersunat" this Sunday. He..He…kesian kat diorang specially yg kecik tu. Baru 6 yrs old…tapi ada hati nak sunat sama angah..reason given "Shahir tak moh sunat sorang2". Few days back sikecik tu cam dah ubah fikiran..duk kata dia kecik lagi la, nanti Standard 3 baru nak sunat la…amboi..macam2 alasan eekk. Semalam OK pulak…Angah n adik dua2 tak sabar nak bersunat. I wonder why…n than i know the story. Rupanya nenek n atuk diorang dah janji nak bagi incentive. Ish..budak2 ni…kecik2 dah pandai ye. Takpe Boy…..Ibu tahu both of u, kuat semangat. Lepas ni, semakin cepatlah membesar both the bujang.

Yg anak dara berdua tu lak dok asked me..why bersunat so special that nenek n atuk kena bagi hadiah semua?? apsal kitorang tak dapat?? Ini mana fair.  Emm..sapa nak jawap tu??

Anyway, malam ni will busy abit…nak buat preparation kenduri "Doa Selamat" esok. Hopefully everything will be berjalan dengan baik n lancar. Not only the Kenduri but the "bersunat" process too. He..he….Worry beb……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s