Back to Routine

Standard

Here i am after 3 days leave. Syiiiookk betul dapat stay kat umah with hubby. Sometimes fikir..kalau lah banyak duit n tak yah kerja pas tu duk melepak je ngan hubby for rest of life kan uummpphh buleh ke?? cannot..cannot coz lama2 nanti dtg boring lak..hehe.

My hero dah selamat bersunat tapi sorang je. Adik cancelled. Last minit tarik diri….as mum i pun tak sanggup nak sunatkan dia. Kecil lagi so ikut kata dia la…nanti standard 2 baru shahir nak sunat cam angah. Ok la sayang…adik pun kecil lagi.

My hero, Muhd Shafiq kuat semangat…ibu really proud of u my dear!! Sikit pun tak mengaduh sakit sampai doctor pun puji. Macam tu la anak Ibu.

My other 2 daughters ada kat umah my sister, habiskan school holiday.  TC n YC..my both friends cum sister/brother….i’m happy for both of u !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s