Episod Makan-makan

Standard

Cuti CYN tempohari, kami adakan sesi makan-makan (BBQ) di rumah Aza. Kanda ke Segamat tapi sempat menghadirkan diri utk sesi tersebut. Fara sibuk sikit ngan perniagaan jadi cuma dapat hadir keesokkan harinya. Ada sate, nasi impit, ikan bakar, ayam bakar..perrrgghh….sungguh menyelerakan.

Ahad….Fara datang dan sekali lagi seluruh keluarga berkumpul. Catch up with the progress…and a lot to talk too once dpt berkumpul camni. Aza dalam proses menjayakan syarikat landscape nye…Fara pun hampir mencapai sasaran dalam perniagaan MLM nya, Bain tengah pening sebab his dearie nk sambung belajar ke Ireland..hehe..alamat kena sabar menanti lagi 4-5 tahun la ye dik…… Mak n Abah sungguh gumbira sekali nampaknye bila semua anak2 balik. Seronok betul sesekali dapat berkumpul cam ni.

Masa berlalu pantas….hari ni dah mula kerja. Mood tak de tapi ok la…jalan pagi ni pun tak sesak. Perempuan mengandung ini, dah rasa cam tak larat dah. Nak lepaq rumah sampai bersalin buleh tak he..he.. Malas nak kerja la kanda…… Amboi..sapa nak bagi gaji hoi?? Ko ingat ini syarikat ko ada share…haha… Nampaknye kena keja la sampai bersalin nanti…ahak..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s