FIL & AL-RAWSHA

Standard

Ayah mertua masuk hospital a few days back due to “Demam Malaria”. Ayah actually insist to get an injection as a protection sebelum ke Indonesia tempohari. Walaupun pi sekejap…tapi dah takdak protection kena jugak la demam tu. Risau kami adik beradik bila tetiba ayah balik terus demam sampai dok meracau yg bukan2. At first ingatkan disebabkan oleh his high blood pressure…rupa2nya Malaria.  Anyway….kelmarin pi jenguk dia. Alhamdulillah..dah sihat dah although not 100%. Yg penting ayah dah boleh makan, minum dan act macam biasa. Itu dah cukup melegakan kami.  Yg funny nye….sebabkan itu, ayah tidur dlm kelambu di hospital. Neighbour2 ayah iri hati sampai ada yg tanya..” Pak cik ni bayar lebih ke..sampai dapat kelambu ni?? haha….

Way back kanda ajak singgah makan. Naktau kat mana?? Ajak makan makanan Arab la plak. Kami singgah di Al-Rawsha, Jalan Damai Off Jalan Ampang. Food..best and berbaloi dgn price. Tapi lain kali kena ingat..kalau order jgn banyak sebab portion dia sungguh huge. Dah portion tu untuk perut org arab..mana nak sama dgn perut kita ye tak?.  Dia nya Lamb menu..peerrgghhh….meleleh beb. Lain kali nak dtg lagi bawa anak2 and both my parents and parents in law. InsyaALLAH.

Have a nice day everybody !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s