Qaseh dah Setahun

Standard

bT*xJmx*PTEyNDAxMTQ5Njg5MDYmcHQ9MTI*MDExNDk3MDc4MSZwPTM5MDEmZD1ncmFwaGljcyZnPTEmdD*=.gif
image021

CXNID=1000015.68NXC.gif12/04/09 Qaseh dah genap setahun. Memang tak ada plan langsung nak celebrate birthday si kecil ni. Lagipun, macam tu la dgn anak2 yg lain…no birthday celebration at all. Cuma nak memastikan tarikh2 istimewa itu selalu diingati, biasanya kami sekeluarga akan meraikannya dgn cara kami. Keluar seharian sambil makan besar.

Untuk Qaseh, mak n her babysitter (k.lela) dah ingatkan awal2.

Both;  Birthday Qaseh minggu depan, tak buat apa-apa ke?

Me;  Tak yah la. Kami bawak anak2 gi makan cam biasa je al kut.

Mak:  Ishhkk….buatlah sikit. Kecil-kecilan pun jadi la. Mak sponsor chocolate cake n pizza.

Me:  Entahlah..tengok lah camne nanti.

K.Lela: Takpe qaseh. kalau ibu tak buat, kita celebrate kat umah ‘mak’ ye (Qaseh dah pandai panggil k.lela ‘mak’…ibu n ayah pun dia belum pandai panggil lagi….geramnyaaa….)

Oleh kerana both of them beria sesangat, jadi kami buatlah sikit malam minggu lepas. Guest??? Semua pun my special guest…..Mak, K.Lela, Awin, Aini & Ucop the chef. Thank you so much untuk semua kerana memeriahkan suasana. Food…..ada mee goreng, muffins, pizza n chocolate cake as mak promise n juice carrot susu hasil buah tangan chef muda. Anak-anak yang lain termasuk dear kanda makan sampai kenyang..ahak. Thanx for the gift too guys. Walau pun meraikannya dgn sangat simple……still happening beb!

p/s: Qaseh dear bila nk jalan ni? Tak sabar nk tengok Qaseh terkedek-kedek berjalan la.

Oh ya….lupa pulak nak wish bujang yg ada nun jauh di negara pak arab…Selamat Hari Jadi ADAM @ Abdul Hadi !! Kebetulan date sama ngan si kecil Qaseh. Wish dari Kak Long, Semoga Adam dikurniakan kesihatan yang baik dan di rahmati Allah Swt setiap hari.  Semoga tip-top dalam exam jugak n kuatkan semangat menghadapi hari-mendatang. Kalau orang sini dh tak sayang….teruskan hidup dgn mengecap bahagia yg ada…insyaallah n klong percaya masih ada ramai lagi yg sudi menyayangi insan bernama Adam. Be strong!!!

bT*xJmx*PTEyNDAxMTQ1ODM5MzcmcHQ9MTI*MDExNDU5OTUzMSZwPTM5MDEmZD1ncmFwaGljcyZnPTEmdD*mbz*1ZTZkZDY1YzdkNWI*OWEwODZkNWY1ZmEzNTRiMjVmYw==.gifThe Only People
Grab a Graphic from pYzam.com

CXNID=1000015.68NXC.gif

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s