PoCo-PoCo

Standard

Back from Staff Retreat, activiti bagi menyihatkan badan telah diteruskan. We’re having poco-poco every wednesday lepas habis keja.

Semalam, cam dah terror sikit. Poco-poco step 1 dah boleh buat. Tak sabar-sabar nak pi step 2 next week ni. Amboi..cam bagus je kan.

Balik rumah..gitau mak yg kononnya dah pandai step 1. nak tau apa mak reply?

Mak: ala…..mak pun ada poco-poco juga kadang-kadang kat tempat ngaji.

Saya: la…..boleh tahan mak ni.

Mak: dah masuk step dua dah (dgn ekk nye)

Saya telan liur. Nak berlagak ngan mak…rupa-rupanya dia lagi advance.

Sampai kat umah, download lagu poco-poco dari you tube…..terus panggil kanda n anak2 ikut. cewahh..jadi instructor lah pulak kat umah. Semua pun suka. Kanda sampai terlekat kat depan pc dok tgk step-step tu sumer.

p/s: tak sabar nk tunggu next week for step ke 2…… (selagi semangat masih membara…)

One response »

  1. muahahaha kak nani…abg zubir pun join sekali??? abis laaa…lepas ni kalau ada event leh jemput kak nani sekeluarga to perform the poco2 family dance….ahaksss…pasti mantap (jgn mare:P)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s