Advert RHB Bank..LAWAK !!

Standard

Kebelakangan ni….aku asyik terbayang je lawak aksi dalam iklan RHB Bank  – Pembiayaan Peribadi-i.  Lawak sangat la……tak tahu camner nak describe.

Ni la orang kata…ACTIONS SPEAK LOUDER THAN WORD!! Iklan tu sgt lawak trust me. Punya susah nak dapatkan guarantor sebab masing2 try to escape themselve. Sorang nyorok tersepit celah cabinet, sorang nyorok dlm cupboard tapi nampak hidung terkeluar, yg gemok nyorok belakang blind dengan nampak perut turun naik tahan nafas, sorang nyorok belakang batang lampu..try to hide dia nye red tie…..aksi tu sumer…peerrgghh  sangat kelakar beb…

p/s: Still terbayang2 iklan tu kat ruang mata. People out there…cuba la tengok…agak2 iklan tu “lawak” tak bagi korang??? Ke saya je rasa iklan tu funny?? I wonder……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s