Tuang kelas Poco-poco – step 2

Standard

Adddooiii…..tak dapat joint poco-poco class tday. Plan dah baik tapi penat nye pasal, sampai tak larat nak pegi. kalau ini macam, step 2 saya dah tertinggal la. Takpe..takpe…catch-up nanti next weeknye class. Hari nie cuti menyelesaikan hal sabrina.

a) Medical check up – Selesai walau kena tunggu lama sikit.

b) Hal transfer sekolah – Cikgu kelas lak pi kursus. Habis tu, fail peribadi macamana? Bila nak ambil and bawa ke sekolah baru? Emmm…..takpe la….pi register je dulu. Hopefully orang sana orait n tak banyak songeh. Buku pinjaman tak yah pulang n bawa semua sbb sekolah baru dlm satu negeri.

c) Barang-barang untuk asrama n sekolah baru belum beli. Hujung minggu ni Insyaallah. Kelam-kabut jugak dibuatnya….tapi apa-apa pun, tak boleh mengeluh…kena bersyukur panjang-panjang…..

d) Lain-lain – Apa lagi eekk?? Emm..tak leh nak fikir. Nantilah….bila sampai masa baru lah perasan itu tak de, ini kena beli…..

Sabrina macam 50-50 je nak ke sana. Kena encourage dia pergi for her own good. Dah tercapai impian..kalau tolak…rugi wokkkk !!

p/s: Hati bagai ditarik2 nak sertai KONWANIS. Tapi camner eekk?? Banyak sangat agenda dan benda yg harus diselesaikan weekend ni…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s