Cuti Deepavali 2010

Standard

Untuk my Hindu friends……

Wish U Happy Deepavali ! May ur life be light up with the joy of Deepavali!

Untuk yang lain-lain..have a great day off ya…!

Saya…untuk cuti 3 hari ini mengambil kesempatan untuk melakukan beberapa perkara.

Jumaat – Pagi projek membasuh kain yang berkoyan-koyan dan lepas solat jumaat Men SPOT-CHECK bujang di Kuala Klawang – Sempat makan bersama di Restoren Sha-Sha. Murah dan berbaloi. Makan 6 orang (budak kecik Qaseh tak kira pasal dok asyik makan nasi sikit + sup kosong) bermenukan Siakap 3 rasa, tomyam campur, kailan Ikan masin, telur dadar , ayam paprik, timun sambal belacan + air tembikai se jug. Harga..cuma dalam RM 46.00.

Sabtu – Pepagi dah bersemangat berjogging di Stadium Seksyen 15 Bangi dan main badminton. Si kecik Qaseh sempat lah pusing 4 round dan tak penat2. berlagak pulak macam pro..siap berhenti betulkan tali kasut konon. Dia pulak yang beria-ria menyuruh kita cepat berlari. Petang..tak terdaya nak ikut kanda ke presint 16..lalu di rumah saja menghabiskan baca buku yg saya pinjam dari Pn H. Nak tahu buku apa dan sempat ke saya habis baca cuti ini….tunggu…

Ahad – Rancangan beli barang dapur dan kemudian hantar Along ke asrama. Petang macam biasa ke presint 16 untuk latihan badminton.

Oh ya…..saya berjaya ke Restoren Mohd Chan Abdullah minggu lepas. Dah berminggu-minggu mengajak kanda ke sana tapi tak kesampaian. Sudahnya saya pergi dgn si kecil Qaseh.

Gambar Dim Sum n gambar Qaseh tak sempat ambil. Saya dah lupa daratan sbb dimsum sgt sedap lansung semua dilupakan. Akhirnya dapat juga cari kedai masakan cina yg halal…..suka. Nanti mahu ajak kanda ke sini.. dan mahu makan puas-puas…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s