Lawak ke der @ Astro Box office

Standard

Minggu lepas cuti sekolah…dan dah seminggu juga dok melayan Lawak ke der kat Astro Box Office. Memang lawak der!! Tak rugi tengok.

Paling lawak dah tentulah Jozan! Bab masa sekolah n bab dah jadi gangster memang terbaik la. Dah seminggu juga..walau berkali-kali tengok…gelak dan gelak jugak lagi. Memang born as a comedian la mamat dua orang nie.

Boboi pun best walau kekadang joke depa tu mcm joke educated skit….payah nk paham. Still memang best.

Harith Iskandar….kalau stand up komedi x leh nk pertikai. Terror. Memek muka…tone suara..class. Perli memerli tu biasalah…thats what standing comedy is all about.

Nabil….jadi pengacara pulak still not bad..kelakar. Dah pandai cakap omputih mamat sorang ni. Well…improvement n advantage sbb berkawan dgn Harith n Afdlin agaknya.

Lawak ke der memang berjaya walau kali ni tanpa Osbon!!! Bravo n well done!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s