SateWilly & Burger Bakar Abg Burn @ Ramal Junction Sg Ramal

Standard

Weekend lepas nonton Ponti Vs Omi..pi jalan-jalan cari makan. Malas nak review kisah panggung hari ni. Esok-esok lah kut bila mood sudah mari.

Lepas nonton, tekak terasa mahu makan burger bakar Rawang tapi oleh kerana jauh kanda ajak ke Ramal Junction Sg Ramal…mahu belanja burger bakar Abg Burn katanya.


Burger Bakar Abg Burn memang ramai customer. Rasa OK tapi daging burger tak berapa nak moist…kering. Presentation biasa..harga dalam RM7.00.

Sate Willy memang best. Orang macam biasa…sanggup queue asal boleh makan atau bungkus bawa balik. Sate well done…juicy…walau size tak berapa nak standard. Secucuk hanya 70 sen, kuah kacang sesedap rasa dan ada lontong bagi menambah selera. (Foto xde sbb tapau je lepas tu blasah tak ingat ambik gambar)


Ada mcm2 gerai lain kalau nak cuba. Anak2 ada yg cuba beef steak dan Arabica spaghetti…rasa boleh tahan..sedap jugak. Nasi lemak tak berapa nk sedap…sorry.

Cuma satu, kalau boleh nak minta tokeh Ramal Junction beri perhatian lebih sikit kepada kebersihan surau dan toilet. Besar pahala kalau benda-benda itu tidak dipandang remeh dan diberi keutamaan.

Kanda…..burger bakar Abg Burn tak kena dgn tekak saya. Nanti blanja Burger Bakar Rawang ya…pleaseee…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s