Monthly Archives: November 2013

Senyum Sokmo

Standard

Cinta hati while celebrating Shafiq birthday 13 Oct 2013…… love them with all my heart !!

20131115-235839.jpg

,

Advertisements

Size 32 ?? sempat ke??

Video

Jeans yg ada dh bertahun….lusuh sangat rupanya. Kanda ajak beli yg baru minggu lepas. Macam biasa, straight cut jadi pilihan. Bawa masuk dalam bilik persalinan 3 helai dgn di temani Qaseh Fatihah. Size pinggang 32, 33 & 34.

Try size 32….Qaseh tetiba kih kih kih tergelak kuat2 dari dlm bilik persalinan melihat saya terkial2. Zip tak leh kancing langsung apatah lagi mahu butang…huhu. Size 33…hampir boleh zip dan size 34 paling elok terletak. Eeerrmmmmm….mana satu mahu beli nie?? Hasil mendiet mcm tak nampak kesan. Turun takat sekilo je pun. Lemak masih tepu lagi. Sila beranikan diri ambil cabaran baru. Jeng jeng ….. jeans size 32 bertukar tangan.

Hari ni dah cukup seminggu…sedih sebab jeans masih tak boleh di pakai. Ssyyhh…..rahsiakan dari kanda, nanti kena bebel. Ada 25 hari lagi mahu bercuti n kena struggle lebih sikit utk pastikan jeans dapat disarung selesa.

Aarrgghhh………