Insan biasa yang serba-serbi lemah dan tidak sempurna. Masih dan senantiasa belajar menjadi manusia lebih baik dari hari-hari sebelumnya. Amat bahagia dengan apa yang dikurniakan dan mensyukuri nikmat pemberianNYA melangit bukan kepalang.

16 responses »

  1. akak takut ke nak kawan dengan saya.saya orang biasa je saya memang suka tengok blog2 ni sambil tambah kawan tapi kalau akak keberatan takpelah.minta maaf kalau saya dah ganggu akak.

    • maaf sue. Mana ada menganggu nye. K.Naini happy ada tetamu yg suka singgah and be part of me. Sue ada FB? cari naini osman…nanti aka add n kita chat kat sana. Biasa k.naini online malam n kt tempat kerja jarang-jarang sangat…

      • akak sue dah add akak cuma tgu akak accept je lagi……thanks akak…sue suka cari kawan sambil2 minta pendapat…hidup ni kadang Allah bagi petunjuk kat kita melalui kawan2

  2. Salam,akak apa khabar singgah kejap kat blog akak lepas update blog sendiri.sayulah rasa kak hari pertama puasa bukan main lagi semangat bila dah masuk berbuka aduhai syahdu terasa ….nak telan nasi pun rasa lekat kat tekak.kadang teringin nak tanya pada sesiapa yang hidup bahagia tu apa amalan diaorang boleh hidup macam tu…. 😦

    • sue ada blog juga? mari share. Positif je Sue…stay positif dan elak fikirkan hal-hal yg tidak mengembirakan dan tidak berbaloi utk diingati.

      • ada kak baru je belajar buka blog dalam bulan ni saja nak jadikan tempat luahan perasaan..🙂 ok jugak le sekurang-kurangnya tak le terpendam sangat ni link sue ledtari.blogspot.com.entahlah kak hidup sorang kadang menjadikan diri ni pemikir sangat tinggal pulak tempat orang aduhai pening jugak

  3. Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Adha..semua setiap pengorbanan dalam hidup sentiasa diiringi dengan keikhlasan dan syukur…..miss u kak…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s